Klacht: Product geweigerd aan deur

op 12 februari 2018 over Tommy Teleshopping in de categorie Teleshopping

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had iets besteld via tommy teleshopping m

Gewenste Oplossing:

aaar dit was een verkeerd product, ik had dit gedaan via afterpay.
Ik belde naar hun en ze vertelden me dat ik het kon weigeren aan de deur en dusdoende dat het dan ook in orde was. Dit deed ik dan ook, toch krijg ik een factuur met herinnering kosten bij terwijl ik al duidelijk heb gezegd dat ik het niet heb aangenomen. Ik heb meerdere fotos maar kan slechts 1 uploaden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Tommy Teleshopping over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Tommy Teleshopping in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Tommy Teleshopping een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Tommy Teleshopping

Heeft op 12 februari 2018 om 14:18 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,

Wat vervelend dat u het pakket niet heeft mogen ontvangen. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Wij hebben voor u de order retour verwerkt in het systeem. Dit betekent dat afterpay van ons een melding krijgt en de factuur wordt afgemeld.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

Met vriendelijke groet,

Tommy Teleshopping.

Alle klachten die gemeld zijn door bart de wispelaere