Klacht: Product beschadigd door Douane

op 08 juli 2016 over Douane in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vol enthousiasme nam ik mijn pakket aan van de UPS persoon en pakte het pakket uit. Tot mijn grote schrik zat er op mijn product een hele grote kras/snee van een stanleymes, die gemaakt is tijdens het controleren van de inhoud. Ik ben zeer boos en diep teleurgesteld in de onkunde en onzorgvuldigheid waar de douane mee werkt. Je ragt toch niet zomaar stanleymessen door verpakkingsmateriaal heen? Komt ook nog eens bij dat het een cadeau was, die ik nu nooit aan de persoon in kwestie meer kan geven door dit geintje.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een vergoeding voor de geleden schade.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Douane over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Douane in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door idrisgallifrey82