Klacht: Problemen met inloggen

Ceylanroland op 21 oktober 2020 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een mail gekregen dat er te vaak word geprobeerd met inloggen, ik zelf was het niet wil ik dus even kijken of ik zelf nog kon inloggen kan niet want het is geblokkeerd ga ik kijken op de site van paypal vind ik echter geen oplossing voor dit probleem ik weet gewoon niet wat ik nu kan doen of moet doen want niks helpt WW vergeten niet Email vergeten niet niks helpt ik krijg alleen maar te staan dat het geblokkeerd is wat moet ik nu doen want ik kom er nu gewoon niet meer in

Gewenste Oplossing:

Als ik erin kom -_-

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ceylanroland