Klacht: levering van onderdelen

Wim Lindenborn op 03 december 2013 over Princess in de categorie Huishoudelijke apparatuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Uw vraag of opmerking:
Onderwerp: Princess type 1950 130 Watt Klantenservice Ruim 15 jaar heb ik tot volle tevredenheid deze citruspers in gebruik, helaas is de veer onder de roterende kegel gebroken. Op internet heb ik tevergeefs gezocht naar een leverancier om mij een veer en twee nieuwe ringen (een voor de onderzijde en een aan de bovenzijde van de veer) te kunnen leveren. Het enige wat ik heb kunnen vinden is het kunnen leveren van een kunststof beker met uitloop. Daar ik de pers iedere dag gebruik heb ik uit nood ringen tussen de gebroken veer geplaatst. Ik vrees dat deze oplossing tijdelijk zal zijn en vraag u indien mogelijk een veer met twee ringen onder rembours naar mij op te sturen. Wellicht bestaat de mogelijk om dit uit te breiden met een kunststof beker en roterende kegel. Voor alle zekerheid hierbij mijn adres ; W.H. Lindenborn Middenweg 151 2024 XC Haarlem In afwachting van een positieve reactie Wim Lindenborn

Gewenste Oplossing:

Geachte klant,

Bedankt voor uw vraag. Omdat we onze service vanaf een andere locatie gaan aanbieden, kunnen we u helaas tijdelijk geen reserve-onderdelen aanbieden.

Wij proberen zo snel mogelijk alle onderdelen te verhuizen en in kaart te brengen, zodat we deze kunnen aanbieden op onze service-website: service.princess.info

Tot die tijd kunt u onze site in de gaten houden om te zien of het onderdeel dat u zoekt weer opnieuw verkrijgbaar is. U kunt dan zoeken op het typenummer van uw apparaat.
Als er voor uw apparaat onderdelen beschikbaar zijn, dan kunt u deze bekijken door op “onderdelen en accessoires” te klikken op de overzichtspagina van uw apparaat.

Als het onderdeel dat u zoekt de komende weken nog niet op onze site verschenen is, dan verzoeken we u vriendelijk om over drie weken nogmaals contact met ons op te nemen, dan proberen we u verder te helpen.

Dit belachelijke antwoord kreeg ik terug.
Service nul,nul.
Voor mij een reden nooit meer een produkt van princess te kopen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Princess

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Princess nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door