Klacht: Prikbord is verdwenen.

Liesbeth Akkerman op 31 augustus 2021 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik woon in de Archipel van Den Haag, er is een supermarkt AH in de Bankastraat, Albert Heijn heeft in deze wijk zeker een sociale functie. Een prikbord voor buurtgenoten hoort hier bij. Hopelijk wordt het besluit om geen prikbord te hebben teruggedraaid , zodat ik de flyer Huiskamerbridge in de Archipel kan ophangen . Warme groet Liesbeth Akkerman-Deen

Gewenste Oplossing:

graag aanwezigheid van prikbord !1

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Liesbeth Akkerman