Klacht: Prijs verschil

op 11 mei 2016 over Pall Mall in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kocht pall mall xl halfzwaar bij de jumbo voor 8,20 terwijl de normale prijs 7,20 is. Bij een benzinepomp kocht ik het zelfde pakje voor 7,20 en deze mevrouw zei mij dat het niet kan dat deze bij de jumbo voor 8,20 is. Hoe kan dit prijs verschil er zijn?

Gewenste Oplossing:

Als ik duidelijkheid heb over de prijs van de shag pall mall xl halfzwaar

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pall Mall

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pall Mall nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LindseyV