Klacht: prijs verlopen

op 12 september 2017 over Vriendenloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik had een prijs gewonnen..een boek of film, maar door omstandigheden niet meteen gereageerd. Toen ik dat op een later moment wel wilde doen was de prijs niet meer ter beschikking. Een termijn van drie maanden. Dat is toch niet van deze tijd. En als ik een prijs win is die toch van mij?

Gewenste Oplossing:

Als die termijn er niet meer is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vriendenloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vriendenloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door karinplomp