Klacht: Prijs tickets

op 27 juni 2017 over Ryanair in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste ik heb 2vliegtuigtickets geboekt van Charleroi naar Ibiza heen en terug op 6/8/2017 tot 8/8/2017 de prijs staat nu 74 euro per ticket en ik heb meer betaalt als ik boekte want dan waren deze tickets er niet meer , nu kijk ik en staan deze er weer tussen met dezelfde vluchturen , hoe kan dit !!! Graag meer info hierover , dit vind ik zeker niet kunnen .

Gewenste Oplossing:

Graag het verschil terug met wat ik nu betaalde

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ryanair

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ryanair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door O1K5KX