Klacht: Prijs gewonnen dagje uit

op 31 juli 2017 over Postcode Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemorgen,
Naar aanleiding prijs een dagje weg heb ik een vraag, is het nog mogelijk om dagje weg te besteden i Emmen, de dierentuin? Ik zie dat hij al een tijdje verwijdert is, en ik niet eerder de code had om in te loggen, mis ik dit dagje uit ! Is het nog mogelijk om er naar toe te gaan?.
In afwachting op uw antwoord,
Vriendelijke groet Jenny Waggeveld

Gewenste Oplossing:

In afwachting!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Postcode Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Postcode Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Waggeveld