Klacht: Potten shag

op 18 september 2016 over West Sigaretten in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, ik een klacht over de potten shag daar vind ik regelmatig dingen in wat er niet in hoort. Takken en de laatste tijd zwarte haren ….Dit is de zoveelste pot al. Graag een oplossing…niet zo hygiënisch als er haren in zitten..ik hoor graag meer hierover. Mvg Esther

Gewenste Oplossing:

Dat er geen dingen in shag te vinden zijn, die er niet in horen en iets ter compensatie na de zoveelste pot, zeker de zesde al waar ik iets in vind, een tak of stuk blad van de plant kan ik nog wel indenken dat welles kan gebeuren, maar al vaker zwarte haren er in...

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over West Sigaretten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over West Sigaretten nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Esther04