Klacht: Pot tabak lm 13.90 zouden 230 sigaretten uit moete komen

op 16 februari 2018 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste ik ben een alleenstaande mama op ♿ tijd met een gehandicapt zoontje en dochter ik rookte altijd lm pakjes tot het me te duur werd begon ik te rollen maar eerlijk gezegd bedrog grote bedrog namelijk 149 sigarette uit kunnen rollen alles behalve content ermee je zal nu wel zegge stoppen met roken maar door te veel stress en zorgen heb ik af en toe een sigaretje nodig wilde dit even meedelen

Gewenste Oplossing:

Pakje lm ok 9.50 is veel maar wel correct

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over L and M

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over L and M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Biancav