Klacht: Pot shag.

op 13 juli 2016 over Pall Mall in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo. Ik koop deze week een pot shag bij de jumbo van 14 euro op de pot staat dat je der 185 sigarette uit kan halen helaas is dit niet waar en vind ik dit niet kunnen ik haal der 102 sigarette uit dat is wel een groot verschill. Wat word hier aan gedaan?? Hoop op reactie terug!

Vriendelijke groet.

Gewenste Oplossing:

Ik ben te vrede als ik een nieuwe pot zou ontvangen of ieder geval een vergoeding want dit mag toch niet!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pall Mall

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pall Mall nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jolandapruymboom