Klacht: slechte service postNL

staf W op 21 november 2022 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste
OP 14 november om 18u20 heeft de bezorger van postNL een pakje bij ons afgezet. Wij waren niet thuis en toch heeft bezorger het pakje gewoon aan de voordeur achtergelaten en zelf met een kruisje getekend voor aflevering. In het pakje dat geopend was en terug dichtgeplakt met postNL tape ontbrak echter een artikel. De afmetingen en gewicht klopten ook niet . Het pakje was duidelijk kleiner en woog maar 1 kg alhoewel het meer dan 2 kg moest wegen. Er was dus heel duidelijk iets uit verdwenen. Toch heeft men dit zo maar aan de deur achtergelaten. Ik heb via chat met postNL (Nina) contact gehad, maar deze chat werd beëindigd zonder dat ik ook maar enige oplossing kreeg. Ook een (mail)adres waar ik schriftelijk met mijn klacht terecht kan vind ik nergens.
Graag had ik klacht ingediend:
-omdat dit pakje zo maar achtergelaten werd
-omdat wij NIET verwittigd zijn (terwijl ons telefoonnummer op het pakje stond), dat het open geweest was, terwijl dit duidelijk zichtbaar was.
– omdat postNL aan de afzender doorgegeven heeft dat het pakje afgeleverd was en afgetekend (met een kruisje nota bene) zonder te vermelden dat het geopend was, terwijl het gewicht en de afmetingen ook niet overeen kwamen
Bedankt voor een reactie en eventuele tussenkomst
Mvg
Staf Wilbers

Gewenste Oplossing:

compensatie voor het verdwenen artikel

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 21 november 2022 om 11:13 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte meneer,

Uit uw bericht begrijp ik dat u een beschadigde zending heeft ontvangen en deze door de bezorger voor de deur is achtergelaten. Ik kan me voorstellen dat u hierover teleurgesteld bent en bied u hiervoor mijn oprechte excuses aan.

U heeft contact gehad via de chat met PostNL. Mijn collega heeft u aangegeven dat afzender verantwoordelijk is voor de wijze van verzending en een goede verpakking. Daarom wil ik u vragen om contact op te nemen met de afzender voor een gepaste oplossing. Ik maak voor u een registratie om vast te leggen dat u de schade bij ons heeft gemeld. Uw melding wordt besproken met de betreffende medewerker(s), om herhaling te voorkomen. U ontvangt hiervan geen verdere reactie, maar wij gebruiken uw klacht om onze dienstverlening verbeteren.

Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.

Met vriendelijke groet,
PostNL Klantenservice

staf W

Heeft op 21 november 2022 om 22:43 geantwoord

Het is gemakkelijk om verantwoordelijkheid door te schuiven. Het pakje kon niet zomaar geopend worden. Het was duidelijk geopend en niet gescheurd. En terug dichtgeplakt met postNL tape. Wij hebben nog nooit klachten moeten uiten over de manier waarop deze leverancier zijn pakjes inpakt. Over de werkwijze van post NL echter kan ik wel enkele zinnen kwijt. En zorg er per direct voor dat ze de pakjes niet zomaar voor de deur achterlaten. En die onbeduidende chatservice trekt ook op niets. Chats , het duurt uren voor je verbinding hebt en de chats worden zo maar afgesloten, zonder degelijk antwoord......enz..enz

Alle klachten die gemeld zijn door staf W