Klacht: Slechte levering van PostNL

kvveggel op 21 november 2023 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorige week heb ik een pakket verzonden via PostNL. Volgens de track and trace code zou het donderdag 16 november geleverd zijn. Donderdagavond ontving ik een bericht van mijn klant die het pakket niet ontvangen zou hebben ondanks dat de track and trace code liet zien dat het in de brievenbus was geleverd. Contact opgenomen met PostNL en die vertellen me te wachten tot maandag 20 november, vandaag. Mijn klant heeft gecheckt bij de buren, brievenbus, pakketpunt etc. Helaas niks. Wat blijkt: de brievenbus van mijn klant is te ondiep voor het pakket. Het pakket past qua breedte, maar qua lengte heeft het moeten uitsteken. Erg onzorgvuldig dat het dus toch “in de brievenbus” is geleverd volgens de code. Dit betekent dat het pakket waarschijnlijk door iemand anders uit het appartementencomplex is gestolen. Het pakket heeft uit de brievenbus gestoken, of het pakket is ergens bij de brievenbus is neergelegd. Graag wil ik hier een passende oplossing voor! Hopelijk wordt er in de toekomst zorgvuldiger omgegaan met pakketten..

Gewenste Oplossing:

Aangezien mijn pakket niet zorgvuldig is afgeleverd en mijn klant daardoor geen pakket heeft ontvangen, eis ik het bedrag van de inhoud terug. Dit omdat ik mijn klant een terugbetaling moet geven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 21 november 2023 om 09:55 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer, mevrouw,

Bedankt voor uw bericht. U geeft aan dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Ik begrijp dat dit teleurstellend voor u is en ik bied u hiervoor mijn excuses aan.

Aan de hand van de door u verstrekte gegevens heb ik onze systemen geraadpleegd. Hierdoor ben ik tot de conclusie gekomen dat u inmiddels ook al via andere kanalen contact heeft gezocht met onze klantenservice. Ik vertrouw erop dat het gesprek met mijn collega naar uw tevredenheid is verlopen en dat dit adequaat is opgelost.

Gaat het een volgende keer opnieuw niet goed? Laat het ons dan gerust weten. Op postnl.nl/klantenservice vindt u onze contactopties en antwoorden op veelgestelde vragen. 

Met vriendelijke groet,    

PostNL Klantenservice

kvveggel

Heeft op 21 november 2023 om 10:21 geantwoord

Beoordeling 4/10 star-2 (10)

Ik heb inderdaad contact gehad via de klantenservice, maar een oplossing is er nog niet. Dus het probleem is niet opgelost

Alle klachten die gemeld zijn door kvveggel