Klacht: Onrechtvaardigheid tot de max

Devera op 21 november 2023 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na mijn recente interactie met PostNL ben ik diep teleurgesteld in hun beslissing om geen vergoeding te bieden. Ik heb bijna €10.000 verloren en alle gevraagde documenten verstrekt: facturen, correspondentie, betalingsbewijzen bij aankoop van het label en het verzendbewijs. Echter, er is geen reden gegeven voor de afwijzing van mijn claim. Het besluit om geen vergoeding te bieden lijkt puur gebaseerd te zijn op hun mening, zonder enige concrete verklaring. Dit heeft mij niet alleen financieel getroffen, maar heeft ook het vertrouwen van mijn klant geschaad.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn schadevergoeding of mijn pakket terug die ik verzekerd verstuurd heb. Of ik wil een feitelijke reden maar geen reden op basis van PostNL mening

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van PostNL

2 weken geleden - Geachte heer, mevrouw,   Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een opmerking heeft over een klacht die bij PostNL in behandeling is geweest. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag informeer ik u via dit bericht. Uw dossier is naar aanleiding van uw klacht uitvoerig bekeken en de uitkomst is naar u gecommuniceerd. Ik heb daarom uw melding geregistreerd maar kan u helaas niet verder helpen met de afgehandelde klacht. Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.   Met vriendelijke groet,   PostNL Klantenservice  

Reactie van de melder van de klacht Devera

2 weken geleden - Beste, Hoe bedoelt u? Ik heb letterlijk geen reden gehoord waarom mijn zaak is gesloten. Ik ben degene die heeft meegewerkt om alles te leveren. Nu vraag ik: wat is de reden dat de zaak is gesloten? Krijg ik die niet, alleen een mening die zegt dat wij vinden dat we u geen vergoeding kunnen geven. Wat is dit voor raars? Ik ben bijna 10k verloren en alles is duidelijk. Ik heb een verzendbewijs, een pin transactie van het verzendlabel en correspondentie gestuurd. Wat willen jullie nog meer hebben? U geeft aan dat ik voldoende ben geïnformeerd, dat is niet zo en dat weet u, want de reden is niet duidelijk. Wat wel duidelijk is, dat dit echte onrechtvaardigheid. Uw collega's van de klantenservice hebben mij telefonisch ook gezegd dat ze dit onrechtvaardig vinden en gek.

Bericht van PostNL

2 weken geleden - Geachte heer, Ik heb uw melding uitgezet naar de behandelaar van de case met het verzoek contact met u op te nemen. Verder heb ik kunnen zien dat er nog een email door u gestuurd, open staat. Ik verwacht daarom dat de behandelaar van de case zo spoedig mogelijk contact met u opneemt. Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.   Met vriendelijke groet,   PostNL Klantenservice  

Reactie van de melder van de klacht Devera

2 weken geleden - //In navolging op uw email kan ik u mededelen dat PostNL haar standpunt zal blijven handhaven. Ten slotte merk ik op dat verdere correspondentie over deze zaak naar mijn mening geen toegevoegde waarde heeft. Voor zover u uw correspondentie toch zou willen voortzetten, acht ik het van belang u erop te attenderen dat PostNL op verdere correspondentie over dit onderwerp niet meer inhoudelijk zal reageren. // Dit was het bericht van PostNL wederom geen reden waarom mijn zaak zonder vergoeding is gesloten, wederom onduidelijkheid, wederom geen antwoord geven, wederom onrecht. Ik wil een inhoudelijk antwoord??? Blijkbaar is die er niet ??

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 21 november 2023 om 13:49 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer,

Op 16 november heeft u een e-mail gehad wat de reden is waarom uw verzoek tot vergoeden is afgewezen. Vervolgens heeft de behandelaar hier nogmaals bericht over gedaan op 17 november en dat de case wordt gesloten. En vandaag 21 november bent u nogmaals geïnformeerd.

Uw berichtgeving via Klacht.nl zal hier geen verandering inbrengen. De behandelaar is voldoende duidelijk naar u geweest.

Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.  

Met vriendelijke groet,  

PostNL Klantenservice  

Devera

Heeft op 21 november 2023 om 22:45 geantwoord

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Niet waar, ik heb de BTW-factuur direct verstrekt toen erom werd gevraagd. Dit is puur onrecht. En u weet, diep van binnen, als u nog een menselijke kant heeft, dat dit gewoon wordt gedaan zodat PostNL geen verantwoordelijkheid hoeft te nemen. Ik had niets anders verwacht van een commercieel bedrijf. Alles is duidelijk en alles waar om is gevraagd, is gestuurd naar PostNL. Toch zoeken ze iets wat er niet is om verantwoordelijkheid te ontlopen. En als je vraagt naar de reden, krijg je een hele formele brief die in cirkeltjes draait zonder betekenisvolle informatie. Prachtig.

Alle klachten die gemeld zijn door Devera