Klacht: niet correct bezorgt

WvdSlik op 06 september 2017 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

bovenstaande zending is aan mij verstuurd. bij thuiskomst trof ik geen pakket en geen briefje aan. op Track en Trace stond dat deze zending diezelfde middag was afgeleverd incl. een handtekening voor ontvangst. na zoekwerk bleek dat dit pakket bij een winkel verderop was afgeleverd. de winkelmedewerker welke het pakket had ontvangen had geen handtekening gezet.
Het lijkt mij bij een aangetekende verzending in geen geval wenselijk dat dit pakket bij een winkel wordt afgeleverd en zeker niet door er dan zelf als bezorger een handtekening op te zetten en dan ook nog eens niet een melding bij de geadresseerde door de brievenbus doen dat het pakket elders is afgeleverd.

Gewenste Oplossing:

als een aangetekende verzending met zorg wordt behandeld

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 06 september 2017 om 11:02 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer/mevrouw van der Slik,

Hartelijk dank voor uw bericht. Ik vind het erg kwalijk dat een voor u bestemde zending bij een winkel verderop is geleverd, zonder dat hierover bij u bericht is achtergelaten en er bovendien niet door de winkelmedewerker een handtekening is geplaatst. Mijn excuses voor deze gang van zaken. Graag reageer ik op uw bericht.

Aan de hand van de door u meegestuurde gegevens heb ik gezien dat u reeds via een ander kanaal contact met onze klantenservice heeft opgenomen. Uw klacht is gemeld bij de leidinggevende van de bezorgafdeling en de bezorger is inmiddels aangesproken op de gang van zaken. Het betrof overigens geen aangetekend pakket, maar een pakket met ‘handtekening voor ontvangst’ Deze mag bij buren worden geleverd, maar uiteraard dient er bij u wel een briefje in de bus te worden gedaan en hoort de persoon die het pakket in ontvangst neemt te tekenen. Ik ga er vanuit dat door dit te melden en de bezorger aan te spreken de bezorging in de toekomst weer zal gaan zoals het hoort. Nogmaals mijn excuses voor de overlast die u heeft ondervonden.

Ik ga er vanuit u hiermee voldoende informatie te hebben gegeven. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft over PostNL dan kunt u ook altijd terecht bij onze Klantenservice; https://www.postnl.nl/klantenservice/

Met vriendelijke groet,
PostNL

Alle klachten die gemeld zijn door