Klacht: Melding pakket kan niet bezorgd worden als je gewoon thuis bent.

Jammo op 17 januari 2022 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Meerdere keren krijg ik een melding van PostNL dat een pakket niet bezorgd kan worden. De ene keer wordt aangegeven dat er niemand thuis was, wat niet klopt. Gisteren wederom een melding. Zonder reden. Tijdsblok van bezorging was 19.20-20.20. Vervolgens krijg ik al om 20.00 een bericht dat het pakket niet bezorgd kan worden. Vandaag een klacht hierover ingediend bij PostNL. Binnen 20 minuten krijg ik een mail met de bevestiging van mijn klacht. Er staat in “ dat de klacht naar de verantwoordelijke afdeling is doorgestuurd. De bezorger is naar aanleiding van uw klacht hierop aangesproken. We gaan er vanuit dat de situatie zich nu niet meer voordoet”. Ruim een jaar geleden heb ik ook een klacht ingediend en kreeg ik exact een zelfde mail. Een geautomatiseerde mail wat niet klopt. Hoe kan een bezorger binnen 20 minuten aangesproken worden. Daar waar bij de medewerker van de klantenservice niet bekend is wie de bezorger is. Daarnaast is het na de eerste klacht wel 4 keer voorgekomen dat er geen pakket is bezorgd. Ik voel me niet serieus genomen door PostNl en lijkt erop dat een klacht volgens een script wordt afgehandeld. Zonder dat er daadwerkelijk naar wordt gekeken.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat ik serieus wordt genomen en wordt geluisterd naar de klacht. Een terugkoppeling krijg telefonisch van het aanspreken van de bezorger. En eventueel een bewijs dat de bezorger is aangesproken. Daarnaast wil ik dat de inhoud van automatische mail die je krijgt na een klacht wordt aangepast. Want er wordt gewoon gelogen hierin.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

PostNL

Heeft op 17 januari 2022 om 10:28 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw bericht op klachtenkompas. Omdat ik u telefonisch niet kan bereiken informeer ik u op deze wijze. In uw melding geeft u aan dat bezorger niet bij u langs komt. Ik kan mij voorstellen dat dit een enorme teleurstelling voor u is zeker omdat dit niet de eerste keer is. Ik bied u dan ook mijn oprechte excuses aan.

Als ik op de door u verstrekte gegevens in mijn systeem ga zoeken dan vind ik helaas geen meldingen. Ik heb u dan ook een mail gezonden naar het door u aangegeven mailadres met de vraag om aanvullende gegevens.

Met deze gegevens ga ik onderzoeken wat er in eerdere meldingen voor u gedan is en ga ik kijken of er nog aanvullende actie vanuit mij nodig is. Ik zal u hier dan ook over informeren zoals in de mail vermeld. Nogmaals mijn excuses voor het ondervonden ongemak.

Ik ga er vanuit u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

PostNL Klantenservice

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Jammo