Klacht: KLANTENSERVICE (Al heeft POSTNL geen idee wat een KLANT in combinatie met SERVICE betekend??)

GEKKE HENKIE 2 op 10 januari 2022 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een pakket in bestelling (a enkele weken op aan t wachten. Na trackentrace te hebben opgevraagd, probeer ik telefonisch contact te krijgen met de klantenservice. Alleen mogelijk door eert hele vragenlijst aan de robot te melden om vervolgens tel.nr. te krijgen wat je moet bellen?? BEL ik vervolgens dat nummer en sta meer dan 20min in de wacht. De vrouw van de KC die ik aan de lijn krijg, schakeld me zomaar uit het niets door en sta ik vervolgens wéér 20 min in de wacht?? Die man die ik dan aan de tel. krijg en waaraan ik vraag en uitleg hoe dat nu zit, verbreekt vervolgens de verbinding.(HUFTERS, eerst iemand 40 min laten WACHTEN aan de telefoon en dan verbinding verbreken?? (Gaat lekker daar bij POSTNL??) Vervolgens probeer ik KLACHT in te dienen online op de site. Moet dus WEER via die robot?? Krijg je uiteindelijk wéér’ het numer van KLANTENSERVICE. E cht,….Niet te geloven dit?!? WEER telefonisch contact gelegd met de KC en WEER 20min in de wacht. Vervolgens krijg ik WEER iemand die dan zegt: BUITENLANDS PAKKETJE, kan ik geen informatie over geven. Ik verbind U even door met de buitenlandse pakketten. en dan WEER 20 min in tde wacht. Toen kreeg ik een vrouw aan de telefoon, die dan ook begint over het verbreken van de verbinding omdat ze vind dat ik ‘schreeuw’??? Ik ben op dat moment pas 2,5 uur bezig om info over mijn pakket te ontvangen!!! Zegt ze daarna dat er een ODERZOEK moet worden gestart om te achterhalen WAAR mijn pakketje is, maar dat dat onderzoek moet worden gestart door de verzender???? POSTNL heeft MIJN PAKKET al in NOVEMBER binnen om naar mij te brengen, maar kan me niet vertellen waar dat pakketje dan is en waarom het niet is afgeleverd. Wat denk je??? Flikkerd ze ook weer gewoon de telefoon erop en met als resultaat dat ik hier nu ruim 2,5 uur mee bezig ben en nog steeds NIKS weet over MIJN PAKKETJE !!!!!!!!! Heb die vrouw ook gemeld dat ik klacht hierover wil indienen en ze zou dat doorzetten. Ik ben eens benieuwd, maar heb er G E E N vertrouwen in dat dit WEL resultaat gat opleveren, aangezien ze zelf al zegt: Als U binnen 2 dagen niks hoort hierover, kunt U gewoon de KLANTENSERVICE weer bellen….??? ( Nou, WAT snappen ze niet bij de POSTNL ??? )

Gewenste Oplossing:

Ik wil gebeld worden door VERANTWOORDELIJKE bij POSTNL, die mijn klacht SERIEUS neemt en hier naar HANDELD en REGELD dat het in orde wordt gemaakt! Het zou de POSTNL sieren als ze PER DIRECT die hufters van de KLANTENSERVICE op straat zetten aangezien ze op deze manier met K L A N T E N (die tijd en energie steken in het achterhalen van HUN verzendprobleem??) en vervolgens diegene dan als OUD VUIL behandelen en verbinding verbreken!? Ik heb echt niet de illusie dat dit ook maar ENIG RESULTAAT gaat opleveren, maar niks doen is GEEN OPTIE !!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 10 januari 2022 om 09:26 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer / mevrouw,

Bedankt voor uw bericht. U geeft aan dat u een pakket verwacht maar dat u deze nog niet heeft ontvangen. Ik begrijp dat u hier ongerust over bent, mijn excuses hiervoor. Tot mijn spijt kon ik u telefonisch niet bereiken, daarom informeer ik u hier.

Helaas kan ik niet voor u achterhalen wat de status is van uw zending. U kunt het beste de afzender hiervan op de hoogte stellen. Als opdrachtgever kan de afzender bij de buitenlandse postorganisatie een onderzoek naar uw pakket aanvragen. Het is aan de afzender om de uitkomst van dit onderzoek aan u door te sturen.

Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.

Met vriendelijke groet,

PostNL Klantenservice

GEKKE HENKIE 2

Heeft op 10 januari 2022 om 09:46 geantwoord

Wat een ACHTERLIJKE reactie van PostNL is dit weer!! Dit is niet waarover ik de klacht indien!!! Begrijpt de PostNL het nou echt niet?? Haha,... Kom maar met je zinloze reacties op klacht van klant, ik pik dit niet voor alle duidelijkheid!
Neem hier géén genoegen mee en laat het er niet bij zitten. One way or another!
Waardeloos die PostNL !!

Reactie van de melder van de klacht GEKKE HENKIE 2

1 jaar geleden - Waarover dien ik de klacht en ben ik zo ontzettend kwaad over de manier van behandeld worden door PostNL KLANTENSERVICE ??? Vind Postnl heel normale gang van zaken?? Klant die de klantenservice belt om geholpen te worden en vervolgens wordt behandeld als een achterlijke mon gool en vervolgens gewoon de verbinding verbreken... He Postnl .. ben wel klaar met die spelletje... Jullie niet bereikbaar en inhoudelijk reageren, aanpakken en verbeteren?? Snap ik... Lijkt erop dat je daar echt helemaal niks kan...!! Jullie denken dat je er zo weer mee weg komt, buisness as usual...??!! Prima, mag je ook denken.

Bericht van PostNL

1 jaar geleden - Geachte heer, Bedankt voor uw bericht. U geeft aan niet tevreden te zijn met het antwoord wat u heeft gehad. Ik begrijp dat dit vervelend is en bied u mijn excuses hiervoor aan. U geeft aan dat u een klacht over de klantenservice wilt indienen omdat u tot twee maal toe erg lang in de wacht heeft gestaan, daarna doorverbonden en weer in de wacht gestaan waarna de verbinding werd verbroken. Ook heeft u daarna wel een gesprek gehad met één van onze medewerkers die vervolgens ook de verbinding heeft verbroken. Ik heb uw melding doorgegeven aan de verantwoordelijke afdeling. Het wordt intern besproken zodat we erop kunnen monitoren. U ontvang hier verder geen terugkoppeling op. Voor de volledigheid maak ik u er nog op attent dat het ook via facebook of twitter mogelijk is om een klacht in te dienen. Met vriendelijke groet, PostNL Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door GEKKE HENKIE 2