Klacht: Flink beschadigde zending

Verzender. op 21 november 2023 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al eerder diende ik de klacht in dat mijn brievenbuspakket niet bezorgd was bij het afleveradres, maar, zonder notie hiervan te geven, op een pakketpunt had afgeleverd waar het nooit is opgehaald (want geen notie). De zending is na 16 dagen terug naar mij gegaan, zodat ik het opnieuw zou kunnen verzenden. Na indienen van deze klacht werd ik gebeld dat de extra verzendkosten vergoed zouden worden door de klachtenafdeling. Maar: inmiddels is het pakket bij mij opnieuw afgeleverd, en is het flink beschadigd! De verpakking was zelfs aan 1 kant open, en de andere kant was volledig in de kreukels. Het materiaal wat erin zat is gescheurd en gevouwen, en kan ik dus niet meer verzenden naar mijn ‘klant’, maar weggooien! Dit is echt absurd en ik verwacht dat postNL meer gaat doen hieraan dan alleen de verzendkosten vergoeden, want mijn hele zending kan nu in de prullenbak.

Gewenste Oplossing:

Een vergoeding voor de inhoud van het pakket (flyers en posters) dat beschadigd is geraakt en daardoor niet meer gebruikt kan worden, door de brute manier waarop het pakket behandeld is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 21 november 2023 om 09:20 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw bericht. U geeft aan dat uw Brievenbuspakje beschadigd bij u retour is bezorgd en wenst vergoeding van de inhoud. Ik begrijp dat dit teleurstellend voor u is. Mijn excuses hiervoor.

Uw klacht is geregistreerd om herhaling te voorkomen ter verbetering van onze dienstverlening.

Bij beschadiging van een Brievenbuspakje is er geen schadevergoeding volgens de product kenmerken bij dit product conform onze Algemene voorwaarden. Uw verzoek om vergoeding kan ik helaas niet honoreren.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wens u een prettige dag. Gaat het een volgende keer opnieuw niet goed? Laat het ons dan gerust weten. Op postnl.nl/klantenservice vindt u onze contactopties en antwoorden op veelgestelde vragen. 

Met vriendelijke groet,    

PostNL Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Verzender.