Klacht: Brievenbuspakketje ontraceerbaar

AliceM1 op 20 januari 2022 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 10 januari jl een brievenbuspakketje verstuurd, wat op 11 januari bezorgd zou worden. Er is tot 4 keer toe een nieuwe bezorgdag en tijd gemeld, maar het pakketje is nog steeds niet afgeleverd. Ik heb contact met de klantenservice gehad en daar kunnen ze vertellen dat het pakketje sinds 11 januari in sorteercentrum Den Bosch is. Op 13 januari heeft dat sorteercentrum voor het laatst een update gemeld en verder is het stil gebleven. Omdat het een brievenbuspakketje is kan de medewerkster van de klantenservice naar eigen zeggen niets doen, ondanks het feit dat de tracktrace gegevens bekend zijn. Ook krijg ik geen gegevens om contact te kunnen opnemen met het betreffende centrum

Gewenste Oplossing:

Dat het pakketje alsnog direct bezorgd wordt, en anders vergoeding van de gemaakte kostenvan aankoop en verzending

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van PostNL

1 jaar geleden - Geachte mevrouw, Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een klacht heeft over de levering van een door u verzonden brievenbuspakje. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht. Helaas heb ik van u te weinig informatie ontvangen om uw melding direct in behandeling te kunnen nemen. Om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn ontvang ik graag alsnog de volgende informatie: - de tracking code van het betreffende brievenbuspakje; - uw postcode, huisnummer en telefoonnummer. (deze kunt u vermelden bij uw contactgegevens) Zodra deze informatie is aangeleverd, zal uw melding verder in behandeling worden genomen. U kunt de ontbrekende informatie aanleveren via een reactie op dit bericht. Met vriendelijke groet, PostNL Klantenservice

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 20 januari 2022 om 09:00 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw,

Onlangs heeft u via deze website een melding bij ons gedaan. Om uw melding goed in behandeling te kunnen nemen, zijn er meer gegevens of aanvullende info van u nodig. Er is u in een vorig bericht gevraagd deze informatie spoedig aan te leveren, zodat uw melding verder in behandeling kon worden genomen.

Helaas hebben wij van u geen reactie mogen ontvangen op ons informatieverzoek. Ik ga er dan ook van uit dat uw melding inmiddels is verholpen en/of dat u via een van onze andere kanalen van antwoord bent voorzien. Uw melding op klacht.nl wordt daarom afgesloten.

Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact op te nemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.

Met vriendelijke groet,

PostNL Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door AliceM1