Klacht: Bezorgtijd nog onbekend

Daanbert op 17 november 2022 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het klassieke verhaal dat PostNL steken laat vallen en dat de enige reactie die je ontvangt het probleem ligt bij de verzender of de verzender moet een onderzoek instellen.

Het is gewoon te sneu voor woorden dat een pakket aangemeld wordt, in het PostNL systeem ingescand is en aangenomen is door PostNL, dat een bezorgdatum en tijd aangegeven wordt waar ik vrij voor heb genomen! En dat ze dan opeens de melding bij track and trace veranderen naar Bezorgtijd nog onbekend.

Ondertussen zijn we bijna een week verder en wacht ik maar geduldig af en met de dag ongeduldiger…

Gewenste Oplossing:

Dat er op zijn minst duidelijke communicatie plaatsvindt over de status van de bestelling, buiten de standaard afwimpelt uitspraken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van PostNL

10 maanden geleden - Beste klant, Bedankt voor uw bericht op Klacht.nl. Ik begrijp hieruit dat u wil weten wanneer u uw pakket kunt verwachten en waarom u geen duidelijke informatie hierover krijgt. Graag reageer ik op uw melding. Om u hierover te informeren heb ik de barcode van de zending nodig. Zou u deze gegevens willen sturen? Graag ontvang ik de tracking code van het betreffende pakket. Zodra deze informatie is aangeleverd, zal uw melding verder in behandeling worden genomen. U kunt de ontbrekende informatie aanleveren via een reactie op dit bericht. Met vriendelijke groet, PostNL Klantenservice

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 17 november 2022 om 12:53 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste klant,

Onlangs heeft u via deze website een melding bij ons gedaan. Om uw melding goed in behandeling te kunnen nemen, zijn er meer gegevens of aanvullende info van u nodig. Er is u in een vorig bericht gevraagd deze informatie spoedig aan te leveren, zodat uw melding verder in behandeling kon worden genomen.

Helaas hebben wij van u geen reactie mogen ontvangen op ons informatieverzoek. Ik ga er dan ook van uit dat uw melding inmiddels is verholpen en/of dat u via een van onze andere kanalen van antwoord bent voorzien. Uw melding op klacht.nl wordt daarom afgesloten.

Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact op te nemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.

Met vriendelijke groet,

PostNL Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Daanbert