Klacht: 1 ongeregeld zooitje

Raoellie op 21 november 2023 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Iedere keer als er iets via post nl gaat, gaat het weer mis.
Bezorgtijden die niet worden nagekomen, vorige keer pakketje bij de buren bv afgeven waarvan in de app staat niet bezorgen bij de buren. De bezorger die zowat met alle kracht alsnog het pakketje in de brievenbus wou proberen te proppen te zien via een ring.

Vandaag weer raak met een brievenbuspakketje, zou vandaag bezorgd worden.
En jahoor je raadt het al, weer blijkt het niet zo te zijn. Dus weer contact gezocht, en ja hoor weer het standaard verhaaltje ja we hebben vertraging sorry ervoor.
Hoe vaak ik al dat zinnetje hebt gehoord kun je niet eens meer op 1 hand tellen.

Het wordt tijd dat Post NL orde op gaat stellen want dit is niet ok dat het iedere keer weer wel iets is.

Gewenste Oplossing:

Brievenbus pakketje zoals afgesproken vandaag alsnog bezorgd wordt.

En intern eens gaan kijken hoe deze chaos iedere keer voor te zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Raoellie

Heeft op 21 november 2023 om 14:13 geantwoord

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

track en trace 3SSOKK7914286.

Heb ondertussen ook al contact gezocht met de verzender die gaven nogmaals aan dat ze gisteren al het hebben overgedragen aan jullie. En het vandaag gewoon had bezorgd moeten zijn.
Tevens heb ik ze aangeraden om naar een andere koeriers dienst te zoeken, ze hebben blijkbaar vaker last van klachten door post nl.

Is dus niet gebeurd, sta der ook niet eens meer van te kijken de laatste paar maanden raakt alle pakketjes die via jullie lopen vertraagd. Gaat dus niet eens meer om 1 incident

Reactie van de melder van de klacht Raoellie

2 weken geleden - Korte update, pakket had vandaag bezorgd moeten worden geeft verzender aan. En we raden het al, niets bezorgd en post nl die nergens meer op reageert behalve de zoveelste woord sorry. Het is te triest voor woorden dat een koeriers bedrijf in 2 maanden tijd gewoon al 4 maal de bezorg afspraken niet nakomen of kwijt raken. En dan het woord sorry te noemen vindt ik niet meer voldoende. Post nl ga je schamen in een hoekje zo ga je niet met andermans spullen om.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 22 november 2023 om 14:31 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw bericht. U geeft aan dat uw Brievenbuspakje nog niet is bezorgd. Ik begrijp dat dit teleurstellend voor u is. Mijn excuses hiervoor. Graag informeer ik u hierover.

Uw klacht is geregistreerd om herhaling te voorkomen ter verbetering van onze dienstverlening. Uw zending is onderweg en wordt zo snel mogelijk afgeleverd, u kunt de status volgen via postnl.nl of de PostNL-app. Door de postbezorger wordt de zending via de brievenbus afgeleverd, thuisblijven voor ontvangst hoeft niet. Als de zending niet door de brievenbus past, kan deze als u niet thuis bent, bij buren worden afgegeven. Lukt dit niet, dan probeert de postbezorger het de volgende werkdag nog een keer of laat een bericht achter bij welk PostNL-punt de zending dan afgehaald kan worden. Mocht uw zending na vijf dagen nog niet zijn bezorgd, kunt u het beste de afzender benaderen.

Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wens u een fijne dag.

Gaat het een volgende keer opnieuw niet goed? Laat het ons dan gerust weten. Op postnl.nl/klantenservice vindt u onze contactopties en antwoorden op veelgestelde vragen. 

Met vriendelijke groet,    

PostNL Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Raoellie