Klacht: postnl bezorgt POSTBUS post op PRIVE adres

op 19 december 2012 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Postnl stond vanmiddag ineens voor de deur van mijn prive woning met 2 pakketten die gericht waren aan een POSTBUS. Omdat de douane invoerrechten bepaald heeft vindt postNL het nodig de privacy te schenden en op de pakketten met pen mijn priveadres te schrijven en bij mij aan de deur te komen.

Waar halen ze de moed (en de legaliteit) vandaan ?

Ik kan bij de postbus locatie ook gewoon betalen, net zoals ik voor alle andere post doe.

Gewenste Oplossing:

postnl moet de privacy van postbuseigenaren waarborgen

Bericht van

6 jaren geleden - Het spijt ons dat wij bovenstaande reactie hebben aangetroffen op deze website. Wij nemen klachten zeer serieus en wij willen graag weten of wij iets voor u kunnen betekenen. U kunt hiervoor het beste contact met ons opnemen via Twitter @postnlwebcare. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice via www.postnl.nl/voorthuis/klantenservice/

Alle klachten die gemeld zijn door verhagen90