Klacht: post kwijt

Lodowika op 18 februari 2021 over Post algemeen in de categorie Post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op zaterdag 6 februari jl. heb ik, in Oosterbeek, een verjaardagskaart op de post gedaan voor mijn achterneefje. Vandaag, 18 februari, is de kaart nog niet bezorgd. U kunt zich voorstellen dat het jongetje verdrietig is dat hij geen kaart heeft gekregen. Juist nu omdat een bezoek niet mogelijk was. Het is niet de eerste keer dat een brief of kaar niet of te laat is bezorgd. Nu vond ik het te pijnlijk om te laten liggen. Een klacht bij Post nl laat dagen op zich wachten; daar had ik geen trek in.

Gewenste Oplossing:

Het kwaad is al geschied en valt niet goed te praten. Misschien kan Post nl zelf iets bedenken voor een verdrietig jongetje.
Het adres van de geadresseerde Austin Maduro: Zuidwijkstraat 90, 2729KE Zoetermeer.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Post algemeen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Post algemeen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lodowika