Klacht: pont Amsterdam Noord

op 17 september 2017 over GVB in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op dinsdag 12 september stond ik op de pont van Noord naar CS. Tijdens het aanmeren ging de laadklep naar beneden, mensen lopen de pont af. ik ga met mijn fiets aan de hand ook de pont af. De pont slaat terug, de klep gaat langzaam naar beneden. Ik kon net op tijd terug gaan anders was ik naar beneden gevallen te sussen wal en de pont terecht gekomen. De veiligheidsmensen die aan de wal stonden schreeuwden dat we allemaal terug moesten gaan. Het is goed gegaan maar ik vraag me af. moet de pont niet echt aangemeerd worden zodat een terugslag van de pont niet meer mogelijk is.

Gewenste Oplossing:

Iedere dag sta ik op de pont, een heerlijk tochtje naar Amsterdam Noord. Ik zie het ook iedere dag drukker worden, waarmee naar mijn inziens de toename van onveilige situaties toenemen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GVB

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GVB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door P.Westenenk