Klacht: Pompjes van beide produkten

op 23 januari 2014 over Rituals in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ben enorm teleurgesteld in de kwaliteit van pompjes van de produkten van Rituals. Mijn huid kan niet alles verdragen, dus de gedachte van Rituals past precies bij mij. Echter zowel met mijn verjaardag en de kerst heb ik handcreme en dpuchefoam gekregen waarbij het pompje het niet doet. Irritant en zonde van het (dure) kado. En dit was de derde keer dat ik dit had, wel heel toevallig.

Gewenste Oplossing:

Dat er over nagedacht word hoe dit beter kan. Verder zou ik al blij zijn met een werkend exemplaar.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rituals

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Rituals in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door GertrudeHage