Klacht: Pompje defect

op 26 augustus 2016 over Rituals in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een doucheschuim van Rituals gekocht, deze is nog redelijk vol en er komt gewoonweg niets meer uit; heb al alles geprobeerd. Persoonlijk vind ik deze schuim meer dan duur genoeg om gewoon weg te moeten gooien, en ik heb al meerdere keren gelezen dat er mensen waren met dezelfde klachten!

Gewenste Oplossing:

Zorg ervoor dat jullie producten degelijk zijn afgewerkt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rituals

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rituals nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Geert Baeten