Klacht: Plotseling factuur voor gratis product.

op 02 mei 2016 over Billchimp in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik maak sinds oktober 2015 gebruik van de gratis versie boekhoudsoftware van InformerOnline (billchimp). Sindsdien heb ik vaak klanten gehad die niet betaalden dus stuurde ik een pre-incasso brief naar ze vanuit dit programma. maar gisteren kreeg ik plotseling een factuur van ze met dat ik 5 euro verschuldigd ben omdat ik 2x gebruik heb gemaakt van de pre-incasso dienst. ( u begrijpt denk ik dat het niet om de 5 euro gaat ). Ik heb dit gemeld aan de helpdesk maar die zeggen dat sinds 2 maanden deze service betaald is. Daar heb ik niets over gekregen. Ik stuur u de mailwisseling mee, zie bijlage

Gewenste Oplossing:

Ik zal tevreden zijn wanneer men de 5 euro crediteert en in de toekomst van te voren aankondigt wanneer men zoiets invoert.

Alle klachten die gemeld zijn door wmmuhsin