Klacht: Plastic zakje

op 25 mei 2021 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren lagen er geen plastic zakjes bij de groente van AH. Het milieu! Ik wilde tomatensoep maken en had heel wat tomaten nodig. Dus er rolt 2 kilo tomaten door mijn kar….echt van de pot gerukt noem ik dit. Sorry voor het taalgebruik, maar dit maakt me echt kwaad. Kijk eerst maar eens naar alle dubbele verpakkingen van nadere producten in de winkel. En alle voorgesneden groenten zit in plastic, dan zou ik denken kijk daar eens eerst na. Mij irriteert dit zo dat liever nog naar een andere winkel ga dan dat ik diezelfde plastic zak moet kopen en van huis moet meenemen. Wat is het verschil voor het milieu? Supermarkten genoeg hier in Echt.

Gewenste Oplossing:

Als gewoon bij groente en fruit gratis plastic zakjes blijven liggen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Roos Maessen