Klacht: plastic sluiting classico olijfolie

op 31 augustus 2016 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In de dop van de olijfolie zitten 12 plastic stopjes van ca. 1/2 cm groot.
Deze laten los en komen in de pan terecht. Bij het leeggieten van het laatste beetje olie in de hete koekenpan zag ik iets geels in het hete vet liggen. Er uit gehaald zag ik dat er uit de dop al vijf plasticjes waren verdwenen. Die zitten waarschijnlijk gebakken of gesmolten in ons lichaam. Ik hoop dat U alarm gaat slaan en dit zo snel mogelijk gaat veranderen. Dit is zeer schadelijk voor de gezondheid. Aan de rest wil ik nog niet eens denken. Ik gebruik al heel lang deze olie en wie weet hoeveel van die plasticjes heb ik/wij inmiddels al binnen hebben gekregen.

Gewenste Oplossing:

Als U per direct deze flessen uit de markt neemt en een veilige schenksysteem gebruikt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marion van der Beek