Klacht: plastic in het vlees

op 11 juli 2017 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb vorige week slavinken gekocht en deze ingevroren, vandaag heb ik ze gebakken, maar tijdens het snijden vond ik een stukje plastic. ( later in een andere slavink ook nog een botje uit dezelfde verpakking)

ik heb het stukje bewaard maar weet nu ook niet wat ik ermee moet..
ik vond t wel belangrijk om dit te laten weten.

ook het brood wat ik vorige week wilde kopen klopte niet, de bruine broden zaten in zakken voor witbrood, op het moment dat ik dat tegen een medewerkster zei, werd er extreem loconiek op gereageerd, ( alsof ik niet moest zeuren) maar t lijkt me toch wel belangrijk bijvoorbeeld voor mensen die er allergisch voor zijn.
mvg Karin Mes

Gewenste Oplossing:

een excuus en een vergoeding

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mevrouw mes