Klacht: Plastic in groenteburger

op 18 juli 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Pipelooo

1 jaar geleden - Hallo jumbo, Ik vind het zeer teleurstellend dat een marktleider als Jumbo zo lichtzinnig denkt over potentieel zeer gevaarlijke situaties waar ik jullie als oplettend burger op heb gewezen. Als de Jumbo zo laconiek om gaat met oprechte zorgen over de veiligheid van zijn producten zou het natuurlijk goed kunnen zijn dat dit slechts een topje van de ijsberg is. Als bezorgde burger heb ik met deze melding aan mijn zorgplicht voldaan en ik wijs elke aansprakelijkheid in deze nadrukkelijk van de hand wijst. Met vriendelijke groeten, Eline Nauta

Alle klachten die gemeld zijn door Pipelooo