Klacht: Planten snel dood

op 22 september 2016 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste, afgelopen zondag heb ik twee geweldig mooie bloeiende planten gekocht a €8,99 per stuk. Nu donderdag dus vier dagen later is 1 plant al helemaal bruin en dood en de tweede voor een deel. Kortom dit waren dure planten! Ben ik niet gewend van ikea vandaar toch even een mailtje. Als ik dichtbij zou wonen zou ik ze afkomen geven maar in dit geval kost dat waarschijnlijk meer aan benzine om er voor op en neer te rijden

Gewenste Oplossing:

ik begrijp dat t lastig is om geld terug te krijgen maar wellicht dan een tegoedbon zodat ik bij mijn volgende bezoek toch twee nieuwe planten mee kan nemen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Esmeraldamoes