Klacht: Plakkers kappot bij omdoen

op 21 augustus 2017 over Pampers in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben altijd zeer tevreden over pampers. Maar deze keer niet. Ik heb een nieuw pak open gemaakt maat 5 baby dry jumbo pack. En heb bij minstens 8 luijers gehad dat ik ze om aan het doen was en als ik ze dicht wou plakken zeg maar er de plakstrip vanaf trok. Eerste en tweede keer dacht ik oke kan.. maar na minstens 8 keer vond ik het wel welletjes. Ze zijn duur genoeg. Hoop dat jullie iets voor ons kunnen doen.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag zo'n zelfde jumbopack toegestuurd krijgen. Of in ieder geval een vergoeding.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pampers

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pampers nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Charon1990