Klacht: Pizzaset – pizzabodem word niet gaar

op 13 juli 2017 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag wilde ik zelf de pizza maken met jullie pizzaset alleen werd het pizzadeeg maar niet gaar in de oven. Ik heb alles volgens instructie gedaan en na 40 minuten was het deeg nog rauw in het midden. De vorige keer was er niks aan de hand en wij maken altijd dezelfde pizza. Helaas was dit erg jammer en zonde van de producten en het geld want we hebben het helaas weg moeten gooien

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als er een tegemoetkoming komt in een korting, bon of de verbruikte producten gratis

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anoowsje