Klacht: Pizza Mama mancini speciale

op 28 december 2017 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vrouw is kern gezond en na het nuttigen van deze pizza savonds is ze snachts wakker geworden en moest ze enorm overgeven de hele pizza kwam eruit ik vermoed dat de pizza niet goed meer was of dat de vriezer niet goed werkte gekocht in aldi filiaal emmeloord met een houdbaarheids datum van : 25-07-2018 ij25 07:24

Gewenste Oplossing:

Vriezers en vrachtwagens minimaal elke dag getemperatuurd worden en dat er niet nog meer mensen ziek worden door bedorven pizza's

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Leendert1996