Klacht: Klantenafdeling nooit bereikbaar

Moboer op 21 april 2018 over Pixers in de categorie Drukkerij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik hoop dat door deze reactie minder mensenn bij pixers gaan bestellen. Ik wacht al langer dan een maand op mijn bestelling. Je kunt de reviews over pixers googlen. Dan kom je er alleen maar teleurgestelde klanten tegen zoals ik. Normaal Google ik het bedrijf voordat ik iets online bestel. Maar door de roze wolk waar ik op dat moment inzat omdat wij een dochter op komst hebben heb ik dat nagelaten. Daar heb ik nu spijt van en ik heb er van geleerd. Ik ga nu ook alles doen om kijn geld terug te krijgen. En proberen zoveel mogelijk mensen online te waarschuwen. PIXERS zijn in mijn ogen oplichters

Gewenste Oplossing:

Mijn spullen binnen een week in goede staat ontvangen.
Of mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pixers

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pixers nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Pixers

5 jaren geleden - Geachte klant, onze welgemeende excuses voor de vertraging en de vervelende situatie. Om onze producten te verbeteren en het assortiment uit te breiden, zijn we een samenwerking aangegaan met nieuwe zakelijke partners, wat helaas veel vertraging heeft veroorzaakt in het drukproces. Voor meer informatie over uw bestelling, kunt u contact opnemen met onze customer care manager via [email protected] onder vermelding van uw ordernummer. Uw bestelling zal alsnog worden bezorgd of we sturen u het geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Pixers in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door