Klacht: Geen levering en geen contact

Dimtr op 12 april 2018 over Pixers in de categorie Drukkerij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

21 maart een muursticker besteld en betaald. Na een paar dagen mail van hun dat er technische problemen zijn en de levering binnen 12 dagen zal plaatsvinden. De termijn is nu om en nog niks geleverd. Er is geen contact mogelijk, telefonisch steeds voicemail en op mail wordt niet gereageerd. Riekt naar oplichting!!!

Op Google maps adressen bekeken van hun zogenaamde vestigingen in het buitenland (in NL is geen locatie). Deze locaties lijken allemaal fake te zijn.

Gewenste Oplossing:

Levering binnen een week of geld terug.

Bericht van Pixers

5 jaren geleden - Geachte klant, onze welgemeende excuses voor de vertraging. Om onze producten te verbeteren en het assortiment uit te breiden, zijn we een samenwerking aangegaan met nieuwe zakelijke partners, wat helaas veel vertraging heeft veroorzaakt in het drukproces. We ontvangen veel berichten op dit moment en dat is de reden waarom we niet snel genoeg kunnen antwoorden. We doen ons best om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en u uw muursticker naar u op te sturen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze customer care manager via [email protected] onder vermelding van uw ordernummer.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Pixers in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door