Klacht: Pipet extraordinary oil

op 12 oktober 2016 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb op 10 oktober een flesje extraordinary oil gekocht bij Etos. Verpakking was onbeschadigd, maar bij het openen van het doosje bleek dat het pipetje al ingedeukt was. Ik dacht dat het misschien vacuüm gezogen was, dus ik heb het flesje opengedraaid in de hoop dat het probleem opgelost was. Dit is echter niet het geval en met het ingedeukte pipetje is haast niet te doseren, dus moet ik schenken. Dat werkt niet prettig.

Gewenste Oplossing:

Vervangend pipetje zou het probleem oplossen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door AMLJ