Klacht: philips tv valt spontaan uit!!!

op 17 januari 2014 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 maanden geleden een philips tv gekocht 42pfl7008k.
Vanaf aankoop valt de tv spontaan uit, diverse updates uitgevoerd, en hij blijft het nog steeds doen. Vandaag gebeld met Philips, de medewerker was zeer slecht hoorbaar, uiteindelijk komt er dus pas donderdag een monteur langs, ik heb al gezegd dat ik niet wilt dat het toestel mee gaat voor reparatie, of ter plekke gerepareerd wordt, gezien het prijskaartje en hoelang ik de tv in bezit heb. De medewerker zei, nee de tv wordt niet meegenomen. Vervolgens krijg ik per mail een bevestiging van het contact per Philips en daar staat doodleuk in dat het toestel mee kan worden genomen voor reparatie!!! Ook had ik vandaag een pc beeld op me TV!!! Vreemd weer.

Gewenste Oplossing:

Ik heb absoluut geen vertrouwen meer in dit product, heb al meerdere reviews gelezen over dit probleem en dit kan niet worden opgelost, want ook deze mensen hebben er nog steeds last van.

Ik wil dat het toestel wordt terug genomen en ik me geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Philips

Heeft op 14 maart 2014 om 16:25 geantwoord

Geboden Oplossing:

Philips is in overleg met de klant tot een oplossing gekomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Philips een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door marcomoon1979