Klacht: Philips Sonicare tandenborstel defect Hx6710 150330

op 02 oktober 2016 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al jaren heb ik en al mijn gezinsleden een Philips sonicare tandenborstel. Ondanks dat ik in het verleden al eens eerder tegenvallende resultaten heb gehad met deze tandenborstel ben ik het merk Philips trouw gebleven en elke keer weer voor dit merk gegaan. In augustus 2015 heb ik wederom 2 tandenborstels aangeschaft. Tot begin deze week tevreden over het product maar gisteren begaf hij het, dacht dat hij leeg was maar na een nacht op de accu is het echt gedaan. Het kan toch niet zo zijn dat een tandenborstel van deze prijs maar een jaar meegaat!!

Gewenste Oplossing:

Je mag verwachten dat een tandenborstel van dit merk langer dan een jaar meegaat. Graag vervanging van het product.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Apop