Klachten over Personal Body Plan

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Personal Body Plan zijn gemeld. Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 50 klachten nodig voor een plaats in de categorie Fitness

0%
0 klachten gemeld
0 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost

Personal Body Plan Complimenten

abonnement

Klacht van Neifos op 19 juni 2020 over Personal Body Plan in de categorie Fitness

Begin mei 2020 heb ik voor de 3e keer PBP afgesloten. Je kan dan kiezen uit 3 servicelevels - Premium van 70,- 7dagen per week contact met coach. - Plus van 35,- 3dagen per week contact met coach. - Original van 18,-... Lees meer

Denken niet mee in deze tijd.

Klacht van Debby.av op 14 juni 2020 over Personal Body Plan in de categorie Fitness

Ik heb mij ingeschreven bij Personal Body Plan voor hun trainingsschemas. Met plezier begon ik met een betrokken coach. Zij ging met zwangerschapsverlof, jammer voor mij. Mijn tweede coach was onpersoonlijk. Zoals ik haar berichten las leek het alsof zij... Lees meer

Contract

Klacht van Marc123456789 op 23 september 2019 over Personal Body Plan in de categorie Fitness

Ik wou alleen een proef pakket van 14 dagen. Daar ook geen gebruik van gemaakt Echter zit ik nu vast van een contract van 18 maanden ,wat overigens niet niet mag (juridisch loket) Nooit ergens gebruik van gemaakt of mijn bank gegevens... Lees meer