Klacht: Perfect draft blijft Pompen

op 25 mei 2019 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb van een vriend die niet veel bier drinkt een perfect draft gekregen omdat de mijne niet meer stopte met pompen en geen druk meer genereerde, nu begint deze na een aantal keer te gebruiken dezelfde kuren te vertonen en valt ook af en toe het display uit. Ik wil gewoon lekker een biertje kunnen pakken maar zit nu weer met een kapotte tap en twee aangebroken vaatjes

Gewenste Oplossing:

Ik wil eigenlijk gewoon wel eens een goed werkende tap die langer dan 10 vaatjes meegaat

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kapot tapje