Klachten over Pect B.V.

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Pect B.V. in de categorie SMS Diensten. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

Statistieken van Pect B.V. in de categorie SMS Diensten

1 klachten gemeld
1.5 /10
2 stemmen
2

Tijdslijn

Geen inzage meer in kadasterdata

Klacht van op 16 maart 2015 over Pect B.V. in de categorie SMS Diensten

Op 11febr. j.l. Kadasterdata gekocht m.b.t. onze woning, e.e.a. in verband met inkomstenbelasting e.d. Een week daarna 3weken met vakantie gegaan en nu we terug zijn kan ik niet meer bij mijn gegevens die ik nota bene gekocht heb. De... Lees meer

IK had vorig jaar één keer kadastergegevens nodig. Ik heb die aangevraagd bij kadasterdata. Op grond van de naam 'kadasterdata' ging ik er natuurlijk vanuit dat ik zaken deed met het kadaster. Maar nee hoor, achteraf moet ik erachter komen,... Lees meer