Klacht: Paypal telefonisch zowel per e-mail NIET bereikbaar

Nomen--Nescio op 11 oktober 2021 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil graag mijn telefoonnummer wijzigen maar je dienst in te loggen om dat te doen en dan wordt de beveiligingscode ook nog een keer naar het oude nummer verstuurd. Een andere optie is niet ter beschikking. Raar is dat het wachtwoord wel via e-mailverificatie kan worden gewijzigd maar telefoonnummer niet?

Gewenste Oplossing:

Telefoonnummer laten wijzigen via telefoon of desnoods via geregistreerde e-mail...

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Nomen--Nescio

3 maanden geleden - Uiteindelijk ben ik, toch gebeld door een PayPal vestiging van het buitenland en na uiteraard en begrijpelijke veiligheidsvragen is mijn telefoonnummer gelukkig gewijzigd. Ik kan nu als vanouds inloggen op mijn PayPal account. Ik heb dit gedaan gekregen door via https://www.paypal.com/nl/smarthelp/contact-us?emailprivacy een bericht te sturen. Na een dag of 2 word je gebeld maar dan moet je wel het goede nummer in het bericht vermelden. Bedankt PayPal...

Reactie van de melder van de klacht Nomen--Nescio

1 maand geleden - Uiteindelijk heeft via een omweg constructie bekend geworden van Radar website toch contact gemaakt met Paypal. Deze hebben vervolgens contact met mij opgenomen alsnog het telefoonnummer laten aanpassen...

Alle klachten die gemeld zijn door Nomen--Nescio