Klacht: paypal steunt fraude toe! had dit niet vewacht

op 17 juli 2012 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

heb een bestelling gemaakt via dit web www.guy-game.com, ik had dus rechtstreeks via dat site order gemaakt van 158euro maar was vergeten mijn saldo bij paypal optewarderen ten minste dat gaf ie eerst aan dus wat deed ik dag later ging ik weer van mijn bank rekening naar mijn paypal rekenning geld overmaken, terwijl het niet nodig was geweest had alleen ff moeten wachten want het word na enkel dagen rechtstreeks toch afgeschreven van je bankrekening dus nog een een bedrag van 158 euro kwijt 2x tolaat 316euro. maar ja wat blijkt now ik heb helemaal niks ontvangen van die site ook als ik om vraag waar mijn order blijft negeren ze mij gewoon dus dikke fraude. dus dan vraag ik aan paypal geld terug zeggen ze eerst komt goed we gaan contact opnemen met hun en je geld is 100% geld garantie dus maak je niet druk alleen duurt wel een maand voor dat je het terug krijgt dus ik denk oke beter mooi gelukkig blij in een keer, nou niet dus… na een maand sturen ze mij een mail van ja sry de verkoper laat niks van hem afweten dus je geld krijg je ook niet en dat ik zelf maar probeer contact te zoeken met de verkoper,dus ik bellen weer zegt ie bel politie en sry meneer en als het nou een bestelling geweest is van verzending dan misschien had ik wel geld terug gekregen, oh ja en laat de politie ons bellen dan kunnen wij de informatie geven aan hun.
wat moet ik hier mee??

Gewenste Oplossing:

niks zeeeeeer teleurgesteld paypal zoekt of wilt alleen geld binnen halen zo denk ik er nu over of jou nou gelijk hebt of niet lekker maken 100%garantie nou niet

Alle klachten die gemeld zijn door jesi