Klacht: PayPal neemt het op voor foute bedrijven.

op 21 maart 2020 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Klacht in gediend bij PayPal over 2 aankopen die achteraf bij de zelfde leverancier vandaan komen. 1 artikel incompleet en 1 artikel niet wat ik gekocht heb. Klacht is terecht bevonden alleen de oplossing ben ik het niet mee eens. Dus dat heb ik gemeld maar geen reacties. Nu is mijn klacht verlopen en ongegrond bevonden. Echt heel slecht.
PayPal werkt hier dus gewoon aan mee en gaan nog akkoord ook.

Gewenste Oplossing:

Als ik gewoon antwoord zou krijgen en mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mainecoon1