Klacht: Paypal laat mijn item vernietigen!

op 05 april 2013 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op ebay.co.uk een voetbalshirt van Beckham (te koop aangeboden op 16 feb 2013), voor hem gemaakt om te dragen tijdens een Champions League wedstrijd. Een officieel en orgineel adidas shirt.

Vervolgens de aanbieding op ebay voortijdig beeindigd, omdat ik benaderd werd door iemand die hem meteen wel wou overkopen voor een in mijn ogen goede prijs. 325 USD.

Betaling via paypal, shirt opgestuurd. Koper vervolgens een claim ingediend dat het shirt niet echt was bij paypal toen hij hem ontving.
Paypal beslist het in mijn voordeel. Koper gaat in beroep en nu kreeg ik gister een melding dat er is besloten om de koper zijn geld terug te geven en het shirt te vernietigen! Het zou gaan om een niet authentiek product.

Hoe kan paypal zomaar beslissen het shirt te vernietigen?! Ik ben er van overtuigd da het hier om een echt shirt gaat, met alle kenmerken van dien! Mij is echter nooit iets gevraagd!

Ik wil de documentatie ontvangen op basis waarvan is beslist dit shirt te vernietigen en de koper in zijn gelijk te stellen!
Dit is namelijk belachelijk. Geld terug kan ik nog wel akkoord mee gaan, maar het item niet aan mij retourneren maar laten vernietigen is absurd.

Dit slaat werkelijk nergens op. In de eerste plaats ben ik het niet eens met het besluit het shirt te laten vernietigen. En in de tweede plaats is hier ook niet over gecommuniceerd. Hoe kan het zijn dat ik eerst in mijn gelijk wordt gesteld en vervolgens wordt besloten het shirt te vernietigen???

Ik kan namelijk bewijzen dat dit shirt een echt shirt is en voldoet aan alle kenmerken die een echt en authentiek shirt zouden moeten hebben. Echter ben ik verder nooit in de gelegenheid gebracht dit bewijs aan te leveren. Paypal heeft geen hoor en wederhoor toegepast en zomaar mijn shirt laten vernietigen door de koper. Onacceptabel.

Gewenste Oplossing:

Vergoeding van de waarde van het shirt door paypal: 325 USD

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door beppedeboer