Klacht: Paypal houdt de lang mijn geld!

op 14 juni 2016 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ja ik heb lang geleden een aankoop gedaan en heb ik wat geld gestort op Paypal het was ergens de 10 EURO en ik ben nog aardig jong en heb echt iets doms gedaan. Ik ben dus gaan wachten tot Paypal mijn geld terug geeft maar dat deden ze dus NIET! Ik heb gelezen op forums dat het 21 dagen kan duren! Dat is veelste lang en ik heb het geld nu nodig voor wat anders want die 10 EURO was mijn zakgeld.

Gewenste Oplossing:

Als ze mijn geld veel sneller terug geven zou ik tevreden zijn. Ik ga morgen trouwens de klantenservice bellen ik vind dit echt niet kunnen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mahammed