Klacht: PAYPAL GESCHIL NIET TERUGBETAALT

op 23 april 2017 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

IK HEB EEN BEDRAG OVERGEMAAKT VAN 136 EURO EN LATER BLEEK HET OM EEN FAKE ADVERTENTIE TE GAAN VIA MARKTPLAATS EN PAYPAL HEEFT DAARVAN MAAR 52 EURO TERUGBETAALT EN 82 EURO NIET TERUGBETAALT EN OP KONTAKT KRIJG IK STANDAARD ANTWOORDEN EN UITVLUCHTEN .

Gewenste Oplossing:

DAT MIJN 82 EURO OOK WORD TERUGBETAALT !

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pupuklok